1. REZERVOARE FLEXIBILE

REZERVOARE FLEXIBILE de la DELTA EXCLUSIV

Rezervoarele flexibile au fost utilizate initial in cel de al doilea razboi mondial, echipand, ca si rezervoare de combustibil, avioanele aliate. De atunci, aceasta solutie de depozitare a lichidelor a evoluat continuu ajungand astazi inclusiv in bolizi de Formula 1.
In industrie si in agricultura se folosesc cu succes inca din anul 1950 ca si depozite temporare sau permanente sau ca si depozite mobile pentru orice fel de lichid: incepand cu apa potabila, apa pentru stins incendii, apa pentru irigatii, pentru fertilizanti lichizi, pentru chimicale lichide, combustibili lichizi, pana la efluentii din intreprinderi sau ferme, sau pana la orice fel de lichide contaminate. Sa nu uitam desigur utilizarea lor cu succes in industria alimentara pentru uleiuri, sucuri, etc.
Aceste rezervoare flexibile sunt realizate in Franta si in Germania din materiale speciale multistrat, termosudate cu curenti de inalta frecventa, si au racorduri de umplere respectiv golire cu robineti de inchidere, guri de vizitare, supape de preaplin.
OFERIM: Rezervoare flexibile de apa – rezerva de apa pentru stingerea incendiilor – cu capacitatea cuprinsa intre 1m3 si 2.000 m3, Rezervoare flexibile pentru apa potabila – cu capacitatea cuprinsa intre 1m3 si 250m3, Rezervoare flexibile pentru fertilizanti si ingrasaminte lichide – cu capacitatea cuprinsa intre 1m3 si 400m3, Rezervoare flexibile pentru hidrocarburi – cu capacitatea cuprinsa intre 1m3 si 300m3, Rezervoare flexibile pentru chimicale, deseuri lichide industriale sau agricole – cu capacitatea cuprinsa intre 1m3 si 2.000m3.
Avantajele acestor rezervoare flexibile sunt semnificative: au un cost redus de achizitie si au o greutate de aproximativ 10% fata de greutatea unui rezervor conventional. Ele vin impachetate pe palet, pot fi instalate rapid si cu usurinta iar dupa golire pot fi reimpachetate si depozitate pe palet fara a ocupa inutil spatii atat de necesare in alte scopuri. In plus ele pot fi puse pe mijloace de transport si astfel aveti o cisterna mobila cu o investitie minima. Rezervoarele flexibile au o durata de viata de pana la 20 de ani si un domeniu de utilizare intre -30 grade si + 70 grade. Sunt etanse si impermeabile deci nu se vor amesteca cu alte lichide, de exemplu apa de ploaie, nu emana mirosuri neplacute, continutul nu se va evapora si de asemenea nu se vor forma alge in interior. Rezervoarele flexibile nu necesita proiecte, avize, autorizatii si pentru instalare au nevoie de lucrari minime. Toate aceste lucruri inseamna ECONOMII substantiale.
Aceste rezervoare flexibile sunt realizate din materiale speciale multistrat cu greutati specifice cuprinse intre 900 gr/m2 si 1300 gr/m2 si au o durata de viata de 20 de ani. Ele sunt impaturite astfel incat sa poata fi transportate cu usurinta, de exemplu un rezervor flexibil de 100m3 incape pe un palet 120x80x90 si are 250 kg.
Oferim de asemenea si membrane de retentie, bariere mobile de retentie, bariere flexibile cu 2 camere, bariere de etansare usi sau porti, baloane de etansare.
Domenii de utilizare:
Agricultura: rezerva de apa pentru incendii, apa pentru irigatii, rezervor fertilizanti lichizi, efluenti agro
Zootehnie: efluenti lichizi din ferme, apa de baut, rezerva apa incendii,
Industrie: rezerva apa incendii, efluenti industriali, apa potabila sau industriala, rezervoare pentru lichide alimentare, hidrocarburi, rezervoare pentrut materii prime lichide.
Depozite, Spatii comerciale, Constructii: rezerva apa incendii, rezerva apa potabila, incarcatura test, balast temporar, efluenti

Se arată toate cele 5 rezultate