1. REZERVOARE FLEXIBILE

REZERVOARE FLEXIBILE de la DELTA EXCLUSIV

In industrie si in agricultura se folosesc cu succes inca din anul 1950 ca si depozite temporare sau permanente sau ca si depozite mobile pentru orice fel de lichid: incepand cu apa potabila, apa pentru irigatii, pentru fertilizanti lichizi, pentru chimicale lichide, combustibili lichizi, pana la efluentii din intreprinderi, dejectii lichide din ferme, sau pana la orice fel de lichide contaminate. Sa nu uitam desigur utilizarea lor cu succes in industria alimentara pentru uleiuri, sucuri, etc.
Aceste rezervoare flexibile sunt realizate in Franta si in Germania din materiale speciale multistrat, termosudate cu curenti de inalta frecventa, si au racorduri de umplere respectiv golire cu robineti de inchidere, guri de vizitare, supape de preaplin.
OFERIM: Rezervoare flexibile de apa pentru irigatii cu capacitatea cuprinsa intre 1m3 si 2.000 m3, Rezervoare flexibile pentru apa potabila – cu capacitatea cuprinsa intre 1m3 si 250m3, Rezervoare flexibile pentru fertilizanti si ingrasaminte lichide – cu capacitatea cuprinsa intre 1m3 si 400m3, Rezervoare flexibile pentru hidrocarburi – cu capacitatea cuprinsa intre 1m3 si 300m3, Rezervoare flexibile pentru deseuri lichide industriale sau agricole inclusiv dejectii lichide – cu capacitatea cuprinsa intre 1m3 si 2.000m3.
Avantajele acestor rezervoare flexibile sunt semnificative: au un cost redus de achizitie si au o greutate de aproximativ 10% fata de greutatea unui rezervor conventional. Ele vin impachetate pe palet, pot fi instalate rapid si cu usurinta iar dupa golire pot fi reimpachetate si depozitate pe palet fara a ocupa inutil spatii atat de necesare in alte scopuri. In plus ele pot fi puse pe mijloace de transport si astfel aveti o cisterna mobila cu o investitie minima. Rezervoarele flexibile au o durata de viata de pana la 15-20 de ani. Sunt etanse si impermeabile deci nu se vor amesteca cu alte lichide, de exemplu apa de ploaie, nu emana mirosuri neplacute, continutul nu se va evapora si de asemenea nu se vor forma alge in interior. Rezervoarele flexibile nu necesita proiecte, avize, autorizatii si pentru instalare au nevoie de lucrari minime. Toate aceste lucruri inseamna ECONOMII substantiale.
Aceste rezervoare flexibile sunt realizate din materiale speciale multistrat cu greutati specifice cuprinse intre 900 gr/m2 si 1300 gr/m2. Ele sunt impaturite astfel incat sa poata fi transportate cu usurinta, de exemplu un rezervor flexibil de 100m3 incape pe un palet 120x80x90 si are 250 kg.
Domenii de utilizare:
Agricultura: apa pentru irigatii, rezervor fertilizanti lichizi, efluenti agro
Zootehnie: efluenti lichizi din ferme, apa de baut, dejectii lichide, apa ploaie,
Industrie: efluenti industriali, apa potabila sau industriala, rezervoare pentru lichide alimentare, hidrocarburi, rezervoare pentru materii prime lichide.
Depozite, Spatii comerciale, Constructii: rezerva apa potabila, incarcatura lest, balast temporar, efluenti

Se arată toate cele 6 rezultate