6. PRELATE INDUSTRIE / AGRO

PRELATE DELTAMAX PENTRU INDUSTRIE / AGRO

PRELATE INDUSTRIALE DELTAMAX
Aceste prelate asigura protectie la transport si manipulare pentru piese de dimensiuni mici, medii sau mari. Asiguram si dimensiuni EXTRA. Prelatele sunt etanse, impermeabile, rezistente, stabile la raze UV, si desigur sunt refolosibile. Aceste prelate au capse de fixare sau mansoane pentru cordelina sau cablu sau margini intarite in functie de model. Solutiile de inchidere si de fixare se ofera la cerere si se adapteaza produsului. Ele pot fi personalizate in functie de produs sau beneficiar. Prelatele industriale se ofera in culorile standard RAL si intr-o gama larga de greutati pe mp. Datorita rezultatelor bune lucram de obicei cu materiale din plaja de 550 gr/mp – 650 gr/mp, dar avem si variante de 680 gr/mp sau de 900 gr/mp.
Asiguram separat si accesorii de prindere: ancore, cordeline, lacate, cabluri otel, clipsuri si plachete, etc. LA CERERE OFERIM SI PRELATE INDUSTRIALE CU RETARD LA FOC !!!!!

PRELATE AGRO DELTAMAX
Se folosesc la acoperiri de protectie pentru adaposturi zootehnice, saivane, fan, produse agricole, materii prime sau utilaje.
Sunt realizate din prelata import care are la baza o tesatura PES acoperita pe ambele laturi cu PVC, etansa, stabila la raze UV, cu o greutate intre 550gr/mp si 650 gr/mp. Dar avem si variante de 680 gr/mp.
Aceste prelate sunt termosudate etans si au capse de fixare sau mansoane pentru cordelina sau cablu, sau margini intarite in functie de model. Astfel se pot fixa si ancora deosebit de usor. De asemenea se pot cupla mai multe astfel de prelate intre ele pentru a obtine suprafata necesara.
Asiguram culori standard conform dorintei clientului. Cererea cea mai mare este insa pe verde si gri. Asiguram separat si accesorii de fixare: cablu otel, ancore, lacate, cordelina, clipsuri, etc.

Se arată toate cele 5 rezultate