3. FOLIE PROTECTIE AUTOADEZIVA

Poate fi folosita pentru protejarea suprafetei oricarui material sensibil pe perioada manipularii, depozitarii, instalarii sau in cazul lucrarilor de constructie, reconditionare sau transport. Adezivii folositi au parametrii diferiti, special conceputi pentru suprafete diferite – cu putere adeziva de la foarte joasa la foarte puternica, foliile de baza au grosimi diferita, culori diferite sau dimensiuni diferite.

Materialul primar este polietilena de joasa densitate LDPE iar stratul adeziv se bazeaza pe dispersie acrilica sau la cerere oferim strat adeziv bazat pe cauciuc natural. Oferim de asemenea folii autoadezive laminate si imprimate cu motivele, logo-ul sau inscriptiile dorite de dumneavoastra. Foliile noastre laminate rezista la abraziune si desigur si la radiatia UV.

FOLIILE NOASTRE DE PROTECTIE VA AJUTA SA SCADETI SEMNIFICATIV COSTURILE CU PASTRAREA SI PREZENTAREA PRODUSELOR DVS IN CELE MAI BUNE CONDITII.

Calitatea de baza a foliilor noastre este abilitatea lor de a adera perfect la orice suprafata ce trebuie protejata pe durata proceselor de productie, depozitare, transport sau instalare. In plus si totodata cel mai important este faptul ca indepartarea dupa utilizare este usoara si fara urme pe suprafata ce este importanta pentru dvs.

METAL, PLASTIC, PROFILE PVC, PROFILE ALUMINIU, INOX, STICLA, CONSTRUCTII, ELECTROTEHNICA si AUTOMOTIVE

Afișez 1 rezultat