9A. CORTURI INDUSTRIALE DE MARI DIMENSIUNI

SISTEME DE HALE / CORTURI MODULARE PENTRU DEPOZITARE cu destinatia industrie sau agricultura.
Sistemele propuse sunt usor de montat, pot fi demontate si remontate pe un alt ampasament la nevoie. Ele reprezinta o alternativa moderna la sistemele clasice si au fost create pe baza unui excelent raport pret – calitate.
Structura de sustinere este asigurata de grinzi cu zabrele executate din tevi de otel S235 (Fe360) cu o travee de 2-3 m. Elementele de otel sunt protejate prin acoperire anticoroziva UNI-COAT STEEL AR 30-00, RAL 7012.
Prelata este dintr-o tesatura tehnica speciala PES, stabila, dublu acoperita cu PVC, lacuita, incadrata in categoria de materiale de constructie greu inflamabile C1 conform CSN EN 13501-1 respectiv BI conform DIN 4102-1. Culorile sunt la alegere.
Asamblarea sistemului se face pe o suprafata plana, orizontala, stabilizata – planseu beton, asfalt, piatra sparta. Ancorarea se analizeaza static in functie de conditiile existente.
Avantajele sunt:
Financiare: costuri minime, amortizare rapida
Mobilitate: montare, demontare si remontare simpla
Flexibilitate: posibilitate de extindere ulterioara
Rapiditate: productie si asamblare rapida
Infrastructura: greutatea scazuta a sistemului nu implica realizarea unor fundatii deosebiteProtectia mediului: montaj fara a afecta mediul inconjurator si materialele folosite sunt 100% reciclabile.
Aceste sisteme de hale sunt ideale pentru depozite industriale sau agricole, sali de sport, manejuri, etc.
Latimile exterioare standard sunt de 10m, 15m, 20m, 25m iar inaltimea exterioara la streasina este de 3,5m. Lungimile sunt nelimitate. Inaltimea la streasina poate fi crescuta in reprize de cate 500 mm.

Se arată singurul rezultat